Toscakaka
200 g margarin
3 dl socker
4 ägg
4 dl mjöl
2 tsk bakpulver
1 dl mjölk
Rör smör och socker poröst, tilsätt äggen, ett i taget under omrörning. Blanda sen ner mjölet och bakpulvret tillsammans med mjölken.
Häll smeten i en långpanna med bakplåtspapper, grädda 175° ca 25 min
Glacyr:
200 g margarin
2 dl socker
3/4 dl mjöl
3/4 dl mjölk
200 g skållad och hackad mandel
Blanda ingred. i en kastrull ch värm på svag värme tills allt tjocknat något.
Bred över kakkan och grädda ytterligare 10-15 min
3 dl socker
4 ägg
4 dl mjöl
2 tsk bakpulver
1 dl mjölk
Rör smör och socker poröst, tilsätt äggen, ett i taget under omrörning. Blanda sen ner mjölet och bakpulvret tillsammans med mjölken.
Häll smeten i en långpanna med bakplåtspapper, grädda 175° ca 25 min
Glacyr:
200 g margarin
2 dl socker
3/4 dl mjöl
3/4 dl mjölk
200 g skållad och hackad mandel
Blanda ingred. i en kastrull ch värm på svag värme tills allt tjocknat något.
Bred över kakkan och grädda ytterligare 10-15 min
Kommentarer
Trackback