Lågkolhydratbröd
Inte de finaste bröd jag bakat, men har man bråttom så har man.....
Blanda ordentligt
1 ägg
2 dl vatten
1 dl tjock grädde
Tilsätt
½ tsk salt
1 dl solrosfrön
1 dl krossade linfrön
1 dl havregryn
2 tsk bakpulver
Blanda ner
2½ dl grovtrågmjöl
Degen ska vara kladdig. Fördela i 8 högar på smord plåt, platta ut var och en till 1½ cm tjocka brödkakor.
Grädda 225° ca 10 min.

Blanda ordentligt
1 ägg
2 dl vatten
1 dl tjock grädde
Tilsätt
½ tsk salt
1 dl solrosfrön
1 dl krossade linfrön
1 dl havregryn
2 tsk bakpulver
Blanda ner
2½ dl grovtrågmjöl
Degen ska vara kladdig. Fördela i 8 högar på smord plåt, platta ut var och en till 1½ cm tjocka brödkakor.
Grädda 225° ca 10 min.

Kommentarer
Trackback