Helstekt fläskfilé
I dag käkade vi helstekt fläskfilé med potatis och grönpepparsås.
Grönpepparsås:
charlottenlök
grädde
grönpeppar
soja
kalvfond
Salt & peppar
File´n rensas från senor och fett, rullas sen i soja och klappa
in kryddor(salt, peppar, vitlök, örter)
Bryn på runt hela i stekpanna och stoppa sen in i ugnen på 200° tills innertempen på filén är 67°
Ta ut filén och rulla in i folie och låt vila en stund innan man skivar.
Som tillbehör hade vi lite stekta champinjoner och grönsaker.
Grönpepparsås:
charlottenlök
grädde
grönpeppar
soja
kalvfond
Salt & peppar
File´n rensas från senor och fett, rullas sen i soja och klappa
in kryddor(salt, peppar, vitlök, örter)
Bryn på runt hela i stekpanna och stoppa sen in i ugnen på 200° tills innertempen på filén är 67°
Ta ut filén och rulla in i folie och låt vila en stund innan man skivar.
Som tillbehör hade vi lite stekta champinjoner och grönsaker.
Kommentarer
Trackback